Nieuwsberichten

Paaseieren actie 2020

Op 5 februari 2018 is de jeugdcommissie SGC Stiens opgericht. Dit jaar bestaat de commissie uit de jeugdleden Anouck, Marco, Laura, Fenne en trainster Angelique. Het doel van de commissie is om verschillende acties en ideeën te bedenken om geld in te zamelen voor onze vereniging. Wij hebben nu 2 jaar gezamenlijk de paaseitjes actie uitgezet en een ieder doet zijn of haar best hiervoor, waar wij best trots op zijn. Daarom organiseren wij dit jaar weer een paaseitjes actie.

Wij, van de jeugdcommissie, hebben een aantal avonden hard gewerkt om alle paaseitjes in te pakken. We hebben dit jaar ruim 500 zakjes beschikbaar. In samenwerking met de Poiesz hebben we een prachtig product, dat we iedereen kunnen aanbieden voor de verkoop. Het doel van de afgelopen 2 jaren waren de Airtrack en de spanbrug. Inmiddels zijn we als vereniging trotse eigenaar van een prachtige baan en een goedgekeurde nieuwe spanbrug.

Dit jaar is er geen specifiek spaardoel maar zijn er wel diverse wensen. 1 daarvan is het kunnen aanschaffen van zacht val materiaal, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra zachte turnmatjes, een plof-mat en vouwbare matjes die je over een toestel kunt leggen. Ook dit is een spaarproject en daar doen wij graag ons best voor, zodat onze club weer verder kan met beter materiaal. Helpt u mee?

Vanaf 9 maart tot en met 3 april 2020 willen wij geld inzamelen door met alle leden van SGC paaseitjes te gaan verkopen. De kosten van de paaseitjes zijn €2.50 per zakje. De paaseieren liggen vanaf deze week in de sporthal. Het ingezamelde geld heel graag inleveren, voor 3 april 2020, bij de Jeugdcommissie of je train(st)er. Graag in een envelop met je naam erop. We hebben een prijs voor degene die de meeste eitjes heeft verkocht!

Heb je al je zakjes verkocht en staan de klanten nog in de rij, stuur een appje naar Angelique: 06-1836.7408. Zet je naam en aantal benodigde zakjes + lesgroep in een appje. Dan zorgen wij ervoor dat jij die krijgt
Naar alle nieuwsberichten