Nieuwsberichten

Herstart trainingen UPDATE 10 mei 2020

Het bestuur heeft overeenstemming bereikt met korfbalvereniging CSL over het gebruik van de locatie Britsenburgh voor onze buitentrainingen. Wij zijn korfbalvereniging CSL zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de accommodatie.

De trainers van SGC hebben een (tijdelijke) aangepaste indeling van de diverse jeugdgroepen gemaakt. Regelgeving vanuit de overheid schrijft voor dat we de groepen strikt gaan indelen op leeftijd. Verder vraagt het buiten trainen met beperkte beschikbaarheid van materiaal een ander trainingsprogramma.

Als bestuur zijn wij ook bezig met het invullen van de randvoorwaarden voor de herstart van de trainingen, denkt u bijvoorbeeld aan de hygiëne, EHBO etc. De randvoorwaarde voor de "Corona verantwoordelijke" is nog niet ingevuld. Op onderstaande oproep hebben we nog maar één (1) reactie gehad, wat lang niet genoeg is. Wie stelt zich beschikbaar om een paar uurtjes per week, tot aan de zomervakantie, onze jeugdleden te begeleiden? ZONDER VRIJWILLIGERS KUNNEN WIJ GEEN HERSTART VAN DE TRAININGEN AANBIEDEN! Bij vragen hierover kunt u altijd, vrijblijvend, contact opnemen met een bestuurslid.

Zodra wij de datum van de herstart, inclusief aanvullende regels, definitief hebben zullen wij dit communiceren.
Naar alle nieuwsberichten