Kleding

Voor informatie over aankoop- en verkoop van kleding (verenigingspakjes, trainingspakken, trainingsjasjes etc.) kunt u terecht op Protected email address

Vanaf seizoen 2013-2014 hanteren wij een actieve rol betreffende onze clubkleding. Voorschriften tijdens gymnastiek- en turnwedstrijden zijn als volgt;

Heren

Bij deelname aan de KNGU wedstrijden is het dragen van het verenigingspakje met een zwarte korte broek verplicht, een witte flankbroek is optioneel. Ook een club trainingsjas is verplicht; een club trainingsbroek is hierbij optioneel.

De haren moeten netjes verzorgd zijn, lang haar moet vast (bijvoorbeeld in een staart(je)).

Selectie

Bij deelname aan de KNGU wedstrijden is het dragen van het verenigingspakje als ook een club trainingsjas verplicht; een club trainingsbroek is hierbij optioneel.

Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot).

Recreatie


Bij deelname aan wedstrijden door kinderen uit de groepen Gymkids 1 & 2 heeft het de voorkeur dat het verenigingspakje samen met een club trainingsjas wordt gedragen, maar het dragen van een eigen afwijkend pakje is ook toegestaan.

Bij deelname aan wedstrijden door kinderen uit de groepen Gymbasis 1 & 2 hoger is het dragen van het huidige verenigingspakje als ook een club trainingsjas verplicht.

Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot).


Acrogymnastiek

Bij acrogymnastiekwedstrijden is het verenigingspakje en een clubtrainingsjas verplicht; een clubtrainingsbroek is hierbij optioneel. Samen met je duo- of triopartner(s) kun je het clubpakje aandoen, maar je mag ook samen een eigen turnpakje uitzoeken. Doe dit op tijd en in overleg met je partner(s)/trainers en ouders.

Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot) en afgestemd op de partner(s).