Kleding

Vanaf seizoen 2013-2014 hanteren wij een actieve rol betreffende onze clubkleding. Voorschriften tijdens gymnastiek- en turnwedstrijden zijn als volgt.

Recreatie

Bij deelname aan wedstrijden is het dragen van een club recreatie pakje als ook een club trainingsjas verplicht. Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot).

Het gympakje voor de recreatiegym, bijpassende broekjes en haarfrutsels, kunnen besteld worden bij:
Atelier Josje
Aldlânsdyk 42
9051 DG Stiens
058-2574556
www.atelierjosje.nl
Bestelformulier Atelier Josje

Selectie

Bij deelname aan de KNGU wedstrijden is het dragen van een club selectie turnpakje als ook een club trainingsjas verplicht; een club trainingsbroek is hierbij optioneel. Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot).

Kleding voor de turnselectie kan besteld worden bij het bestuur via Protected email address

Heren

Bij deelname aan de KNGU wedstrijden is het dragen van een club turnpakje met een zwarte korte broek verplicht, een witte flankbroek is optioneel. Ook een club trainingsjas is verplicht; een club trainingsbroek is hierbij optioneel. De haren moeten netjes verzorgd zijn, lang haar moet vast (bijvoorbeeld in een staart(je)).

Voor bestellen van een herenpakje graag contact opnemen met het bestuur via Protected email address


Acrogymnastiek

Bij acrogymnastiekwedstrijden is een turnpakje en een clubtrainingsjas verplicht; een clubtrainingsbroek is hierbij optioneel. Samen met je duo- of triopartner(s) kun je het clubpakje aandoen, maar je mag ook samen een eigen turnpakje uitzoeken. Doe dit op tijd en in overleg met je partner(s)/trainers en ouders. Lange haren en half lang haar moeten vast (bijvoorbeeld in staart(en)/vlecht(en)/knot) en afgestemd op de partner(s).


Trainingsjas/-pakken

Trainingsjasjes/-pakken kunnen worden besteld bij het bestuur via Protected email address