Agenda

Wedstrijdkalender 2019/2020

Dames


Nog niet bekend

Heren

Nog niet bekend.

Acro


Nog niet bekend.

Acties 2020

SGC organiseert regelmatig acties met als doel geld in te zamelen voor de aanschaf- of reparatie van materialen. Voor 2020 staan in ieder geval de onderstaande acties op het programma. Meer informatie volgt op deze website of via Facebook.

Paaseierenactie; maart 2020

Koekactie; maandag 15- t/m vrijdag 19 juni 2020


Wil je graag helpen bij één van de acties? We hebben diverse taken, er zijn ook taken welke minder tijd kosten. Neem geheel vrijblijvend contact op met Protected email address of vraag één van onze bestuursleden.

Bestuursvergaderingen

Eén keer in de maand komt het bestuur samen om te vergaderen. De datum van de eerstvolgende vergadering kunt u opvragen via Protected email address. Tevens kunt u via deze weg notulen ter inzage opvragen of vragen stellen. De eerstkomende vergaderingen staan gepland op:
- Maandag 20 april 2020.

Informatie- en vrijwilligersavond

Datum : n.t.b.
Locatie : De Hege Stins, Stiens
Tijdstip : 20:00 - 22:00 uur

Het bestuur van SGC organiseert binnenkort een informatieavond voor vrijwilligers. Het doel is alle (potentiële) vrijwilligers te informeren over op welke wijze er geholpen kan worden. En dat hoeft heus niet veel tijd te kosten. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden. We hopen op een goede opkomst en een gezellige avond. Nadere informatie volgt binnenkort.

Jurycursussen

We blijven met het probleem zitten dat we als vereniging nog steeds juryleden zoeken.
Dit kan betekenen dat er volgend wedstrijdseizoen minder of zelfs GEEN turn(st)ers vanuit SGC aan wedstrijden mee kunnen doen omdat wij maar een beperkt aantal deelnemers per aangeleverd jurylid kunnen aanmelden. (voor de meisjes/dames is dit 9 turnsters op 1 jurylid en bij de heren/jongens is dit 3 turners op 1 jurylid)

Heb je interesse? Geweldig! Laat het ons weten via het contactformulier of rechtstreeks op Protected email address