Nieuwsberichten

Jubileum Dries Bekhof

Trainer Dries Bekhof 45 jaar bij SGC
Afgelopen september was Dries Bekhof 45 jaar betrokken bij Gymnastiekvereniging SGC en de voorganger GV Friso. Tijdens de ledenvergadering op 27 oktober is Dries gehuldigd en benoemd als erelid van de vereniging. Wat het extra mooi maakte was de aanwezigheid van zijn zoon Jeroen en dochter Anita.

Dries heeft sinds 1977 allerlei groepen getraind en heeft mooie sportieve resultaten behaald met de selectiegroepen in de disciplines Turnen Dames, Turnen Heren en het Groepsspringen. Dries speelt nog steeds een actieve rol bij de trainingen en is ondanks zijn leeftijd geliefd bij de jonge leden als “Meester Dries”. Voor de andere trainers is hij steeds meer als mentor gaan optreden.

Als er navraag gedaan wordt bij (oud) collega's komen er allerlei anekdotes voorbij over uitvoeringen, bonte avonden met verkleedpartijen, assistentie bij de intocht van Sinterklaas en demonstraties op de braderie. Bestuur, trainers en leden van SGC hopen dat Dries nog lang in goede gezondheid bij onze vereniging blijft betrokken.

Naar alle nieuwsberichten