Nieuwsberichten

Doe mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie voor onze vereniging!

Lieve leden, ouders, en supporters van SGC Stiens,

We staan aan de start van een spannende periode: de Poiesz Jeugd Sponsor Actie! Dit is een bijzondere tijd voor ons allemaal, waarin we de kans krijgen om samen onze club te steunen en te laten groeien. Deze actie verbindt alle groepen binnen onze vereniging met één gezamenlijk doel: het verzamelen van zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten om onze leden te ondersteunen.

De komende weken zullen we jullie op deze pagina vooral informeren over de voortgang en leuke acties rondom de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. We willen iedereen motiveren om mee te doen en onze vereniging te steunen. Dit is een unieke kans om een directe impact te maken op de middelen en mogelijkheden die we kunnen bieden aan onze leden.

Wat kun je verwachten?
Updates over de actie, speciale oproepen, foto's van onze leden in actie, en natuurlijk de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen. We hopen op jullie actieve deelname en steun!

Na de actie...
In mei zullen we onze focus iets verschuiven en meer gaan posten over de verschillende groepen binnen onze vereniging en de fantastische leden die elke groep zo uniek maken. We kijken ernaar uit om de schijnwerpers te richten op onze talenten, de successen te vieren en de mooie momenten samen te delen.

Blijf ons volgen
We nodigen jullie uit om ons te volgen, de berichten te liken, te delen, en actief deel te nemen aan onze community op Facebook: Facebook SGC Stiens.

Samen maken we SGC Stiens sterker en succesvoller.Naar alle nieuwsberichten